Aluxa Csoport / Bútor és belsőépítészet                Tolóajtók és gardróbok Egyedi konyhabútorok Egyedi bútorgyártás Szállodabútor Faipari gyártókapacitás

Aluxa egyedi konyhabútorok - Kifőzzük a legjobb megoldást!

ALUXA - Egyedi konyhabútorok

A 15 éves tapasztalat, kiemelkedő minőség
és különleges esztétikai kidolgozottság
egyben jellemzi az Aluxa egyedi konyhabútorait.


A konyha általában a hölgyek birodalma. A szépség mellett nagyon fontos a praktikum, hogy „minden kéznél legyen”, hogy élmény legyen a főzés és minden konyhai művelet.

Szakmai tapasztalatunkat, a megrendelő igényeit, kívánságait, a hely adottságait összegyúrva együtt megalkothatjuk az Ön álomkonyháját.

Az anyagok, színek, formák széles választéka nagyban hozzájárul az egyediséghez és kiemelkedik a hazai bútogyártás piacán. A minőség és megbízhatóság jele, hogy egyedi konyhabútorok készítése esetén 10 év garanciát vállalunk. A megrendelő igényeinek megfelelően, kiváló minőségű alapanyagokból, saját gyártósoron készítjük az alapanyagokat, így folyamatosan végig tudjuk követni az egyedi konyhabútor készítésének folyamatát a fűrészárutól a késztermékig.

Budapesti bemutatótermünkben (Lurdy Ház) illetve ceglédi üzletünkben számítógépes látványtervet is készítünk egyedi konyhabútoráról, hogy ezzel is megkönnyítsük vásárlóink döntését elképzeléseik megvalósításában.