Aluxa Csoport / Bútor és belsőépítészet                Tolóajtók és gardróbok Egyedi konyhabútorok Egyedi bútorgyártás Szállodabútor Faipari gyártókapacitás

Aluxa egyedi konyhabútorok - Kifőzzük a legjobb megoldást!

Értékeink - Egyedi konyhabútorok

Hagyományos vagy modern, egyszerű vagy elegáns?
Egyedi konyhabútor valóban az Ön igényeinek megfelelően.


A bútorgyártás alapjait és hagyományait megőrizve, és a modern technikát felhasználva valósítjuk meg elképzelését konyhája egyedi kialakításánál. Kollégáink ötletekkel, javaslatokkal segítenek már a tervezés fázisában, hogy az Ön igényeinek, pénztárcájának megfelelő, a rendelkezésre álló tér adottságait teljesen kihasználó egyedi konyhabútor készülhessen.
Bútortervező kollégáink háromdimenziós látványtervet készítenek konyhájáról, így Ön megismerheti leendő konyhabútorát, mielőtt elkészült volna. Kiegészítők és beépíthető konyhai gépek szinte végtelen tárháza áll rendelkezésre, hogy a konyhában eltöltött idő élmény legyen, ne fárasztó házimunka.

Szakembereink 15 éves tapasztalata, a saját gyártóbázis, a pontos gyártási előírások és minőségellenőrzés garantálja, hogy álmai konyhája a legjobb minőségben és a legtovább lehessen az Ön birodalma.